+06 82 71 06 11
sam.geurts@i-am-i.nl

In korte tijd verder groeien als Agile Professional? I-am-I zoekt 2 Mediors

In korte tijd verder groeien als Agile Professional? I-am-I zoekt 2 Mediors

Trots! Dat ik Erik heb mogen begeleiden. Zie hieronder zijn verhaal. Heb jij 1 a 2 jaar ervaring als Scrum Master en wil je binnenkort ook verder groeien door o.a. PSMI, PSMII, PSPOI en Leading SAFe te halen en daarnaast jouw consultancy skills te verbeteren? Houd de vacature in de gaten, of stuur me dan een PB.

Waar kom ik (Erik) vandaan?

Als Gezondheidswetenschapper ben ik altijd gefascineerd geweest in het gedrag van mensen. Waar doen ze de dingen die ze doen? De vonk, met agile en scrum, sloeg over bij een IT start-up. In een directe leiderschapsrol was ik niet gelukkig, maar in een dienende rol des te meer. Na enthousiaste gesprekken met Sam ben ik een samenwerking aangegaan die mij verder zou helpen in een dienende rol als Scrum Master.

Hoe is het programma verlopen?

9 maanden lang is Sam mijn mentor geweest. Een sparringpartner met veel kennis. Middels maandelijkse intervisies on the job en korter email en telefooncontact werd ik steeds meer een geoefende en zelfverzekerde Scrum Master.

Waar sta ik (Erik) nu?

Inmiddels ben ik sinds medio 2019 als zelfstandig Scrum Master werkzaam bij verschillende bedrijven. Van creative agencies tot de financiĆ«le sector. Onwijs tof om verschillende branches en bedrijven te helpen om Agile en Scrum (meer) in te zetten en daar direct waarde van in te laten zien.

‘Erik’ is een fictieve naam uit privacy overwegingen.